Başkan Örki’den Mevlid Kandili Mesajı
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Peygamber efendimizin yeryüzüne teşrifi vesilesiyle kutlanan Mevlid Kandili ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mesaj yayımladı.


Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, hayat tarzı, söz ve düşünceleriyle, bilgi, inanç ve selâmete çağıran Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V), bütün ahlâki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir kişidir.
Kur’an’ın hayata dönüşmüş şeklidir. Kur’an’dan sonra İslam’ın ikinci temel kaynağıdır. Bizlerde Kur’an’ı ve Peygamber efendimizi örnek alarak yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Pamukkaleli ve Denizlili vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum”.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: