Başkan Şevik, park hakkında çıkan iddialarını yanıtladı
Buldan Belediye Meclisi’nde görüşülen MHP Lideri merhum Alparslan Türkeş’in adının parka verilmesiyle ilgili kararın ertelendiği yönündeki iddiaları yanıtlayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Türkeş’in adını siyasi malzeme yaptırmayız” dedi.


Başkan Şevik, “Türkeş, MHP lideri olarak bu ülkeye önemli hizmetler etmiş, adını Türk siyasi tarihine yazdırmış bir isimdir. Türkeş’in adının siyasi malzeme olarak kullanılmasını asla müsaade etmeyiz. Türkeş’in adının Buldan’da yaşatılmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gündemimizde olan bir konuyu, Meclis’e taşıyan Meclis üyemiz Mehmet Tuğrul’a teşekkür ederiz. Belediye olarak Alparslan Türkeş’in adına yaraşır bir park projemiz var. Parkımız tamamlandığında, AK Parti, MHP, CHP, DP ve İYİ partili üyelerimizin ortak imzasını taşıyan teklifi yeniden meclis gündemimize almak istiyoruz. Meclis’te parti ayrımı gözetmeksizin, oy birliğiyle Alparslan Türkeş’in adının parkta yaşatılması bizleri daha çok memnun edecektir. ” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: