Yılbaşı gecesi alkol almış personel olabilir ihtimaline karşı, sabah işe başlayacak otobüs şoförlerine alkol muayenesi yapan Müdür Altan, “halkımızın güvenle ulaşımlarını sağlamak bizim görevimiz. Yılbaşı gecesi alkol almış personelimiz olabilir.
Bu gayet normal, ancak şoför koltuğuna alkollü iken oturmasına asla müsaade etmeyiz. O nedenle bugün sabah işe başlayacak olan otobüs şoförlerimizi alkol kontrolünden geçirdik. Geçirmemize de gerek yokmuş. Ancah, ihtimalleri de göz önünde bulundurmak lazım. Hiçbir şoförümüz alkollü çıkmadı.
Şoför arkadaşlarımızın hepsi yaptığı işin bilincindeymiş, alkollü personele rastlamadık. Bu nedenle tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Sabah 05.00’de otobüs garajında personelini karşılayan Ulaşım A.Ş. Müdürü Murat Altan, dada sonra personelin yeni yıllarını kutlayarak, kazasız belasız bir yıl dileklerinde bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: