İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Alevleri izleyen meraklı vatandaşlar ise güvenlik amacıyla polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken alevlerin diğer dairelere sıçrama ihtimaline karşı apartman tamamen boşaltıldı.

Alevlerin yükseldiği dairede kimsenin olmaması ise olası bir facianın önüne geçti. Soğutma çalışmaları devam ederken bir yandan ise yangının çıkış nedenine yönelik çalışmalar yapıldı.
İlk belirlemelere göre yangının çıkış sebebi olarak balkonda bulunan klima motorundan kaynaklı olabileceği düşünülüyor. Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: