
Hamdi Cin’in Belediye başkanı olmasından sonra Bozkurt’a yatırım yapma sözü de veren Bakan Pakdemirli, “İktidarın olmanın her zaman avantajı vardır. Bozkurt ilçemizde sera ve enerji alanında çok şanslı bir yerde. Cumhur ittifakı adayımız Hamdi Cin’i Belediye Başkanı olarak seçerseniz bazı projelerimiz onları seri bir şekilde hayata geçirip, ilçemizin kaderini birlikte değiştirebiliriz.” Diyerek, Cin’e destek istedi.

Ak Parti ve Cumhur ittifakı adayı Hamdi Cin de yaptığı konuşmada; “ İlçemizi ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli başta olmak üzere Bozkurt’u ve bizi hiç yalnız bırakmayan İl başkanımız Necip Filiz, Denizli Milletvekillerimiz Ahmet Yıldız, Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök, ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederim.

Sayın bakanımızın, projelerimize destek olacaklarını, özelikle tarım, hayvancılık, seracılık ve sulama konularındaki hassasiyetimizi desteklerini belirtmesi Bozkurt için çok önemliydi.

İnşallah, 31 Mart itibariyle Bozkurt, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve ortak çalışmalarımız ile birlikte sadece bugünlerini değil geleceğini de hak ettiği biçimde şekillendirecektir.
Ayrıca bu ziyaret kapsamında çok kıymetli misafirlerimizi bağrına basan, sohbetleri, samimiyetleri ve tevazularıyla içimizi ısıtan güzel hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum.
Bozkurt hizmetin en iyisini hak ediyor.” Dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: