Başkan Akcan, Çal’da balkon konuşmasını MHP İlçe Başkanlığı önünde yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, eşi Sema Akcan ve kurmaylarını da yanına alıp coşkulu kalabalığa seslenen Akcan, “Öncelikle Çal halkına teşekkür ediyorum. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, sandık başına gidip demokratik tercihini yapanlardan Allah razı olsun. Ancak, asla affetmeyeceğim insanlar var. Şahsıma öyle iftiralar atıldı ki; 26 yıllık eşim bu iftiralara inansa benden boşanırdı. Tüm ahlaksızlıklara, bel altından sinsice vurmalara karşı önemli bir zafer elde ettik. Bu zaferde emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.Çal MHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda Çallı, Başkan Fethi Akcan ile birlikte coşkuyla seçim zaferini kutladı. Havai fişekler atıldı, sabahın ilk saatlerine kadar kutlamalar sürdü.
ÇAL SABAHA KADAR UYUMADI
Denizli’nin Çal ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın yeniden belediye başkanı seçilmesinin ardından dün gece saatlerinde başlayan coşku, sabah saatlerine kadar sürdü. Başkan Akcan, “Bana atılan iftiralara 26 yıllık eşim inansa benden boşanırdı. Tüm ahlaksızlıklara, bel altından sinsice vurmalara karşı elde ettiğimiz zaferde emeği geçenlere şükran borçluyum” dedi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: