Çameli’de bir süre önce başlayan kar yağışı, bugün kendisini iyice hissettirdi. Kar yağışının neden olduğu buzlanma nedeniyle bir çok araç yolda kaldı. Çameli minibüsü yolda kaydı, yoldan çıkmasını Allah önledi.
Çameli - Acıpayam karayolu Aliveren ve Darıveren Mevkiinde meydana gelen kamyon ve otobüs kayması vakıaları, korkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Karayolları ekiplerinin ve Acıpayam Belediyesi ekiplerinin aralıksız çalışmasına rağmen yolun geceden buzlanması ve sabah saatlerinde de kar yağışının başlaması ile yolda bugün kazalar üst üste meydana geldi.
Kamyon ve otobüsün kayması nedeniyle yolda 2,5 saat ulaşım aksadı. Neyse ki korkulan olmadı ve kimsenin burnu bile kanamadı. Bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin mutlaka zincir kullanmaları belirtilirken tüm kazazedelere geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Yorumlar
Kalan Karakter: