Çameli Merkez’den Kolak Mahallesi Güney Mevkii’nde bulunan akrabası Musa Turgut’un yanına gitmek üzere 5 Ocak tarihinde saat 14.30’da akrabaları tarafından mahalle minibüsüne bindirilen 84 yaşındaki Rıza Tekin, saat 16:00 sularında Kolak yerine Kocaova Mahallesi’nde minibüsten inmiş. O saatten sonra bir daha kendisinden haber alamayan akrabaları jandarma ekiplerine kayıp ihbarı yaptı.
Vatandaşlarla birlikte akraba ve yakınları ile tüm güzergahlar kontrol edilmesine rağmen Rıza Tekin, bulunamayınca akşam 22:30 sularında jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.
Rıza Tekin’ın kaybolduğu Kocaova Mahallesi’nde arama çalışmaları yapan ekiplerden ne yazık ki acı haber geldi. Alzheimer hastası Rıza Tekin’in cansız bedenine ulaşıldı.
İki gündür dışarıda kalan Tekin'in soğuktan donarak öldüğü tahmin edilirken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belli olacağı öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: