Çamlık Futbol, turnuvadan kupayla döndü
Çamlık Futbol Kulübü, 32 takımın katıldığı 6’ncı Felsefe Kardeşliği Turnuvasında 3’üncü olarak Denizli’ye kupa ile döndü.


Altınordu FK tarafından düzenlenen 6’ncı Felsefe Kardeşliği Turnuvası’na yurt genelinden 32 takım katıldı. Denizli’de faaliyet gösteren Çamlık Futbol Kulübü 32 takım katıldığı yarışmada yer aldı. Kıyasıya mücadele edilen yarışmada ilk 4’e girenler ödüllerini alırken, Çamlık Futbol Kulübü de 3’üncü olmayı başarıp Denizli’ye kupa ile döndü.
“Turnuvada alt yapıda öne çıkan takımlar mücadele etti“
Yurt içinden 32 takımın katıldığı turnuvada 2010 yaş grubu ile 3’üncülüğü alan Çamlık FK’nde Kulüp Başkanı ve Antrenörü Şenol Ünlü genç yeteneklerden oluşan bir kadro ile turnuvada mücadele ettiklerine dikkat çekerek “Turnuvada alt yapıda öne çıkan takımlar mücadele etti.
Bir birinden güzel karşılaşmalar izledik. Biz de 2010 yaş grubunda iyi bir jenerasyona sahibiz. Yetenekli ileride üst taraflarda görebileceğimiz futbolcular var. Bu turnuvadan da kupa ile döndüğümüz için mutluyuz. Çocukların gelişimine katkı sağladığı için bu tür turnuvalara katılmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
(İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: