Cankurtaran'da Kar Yağışı Başladı
Denizli’de Antalya ve Muğla karayolları bağlantısının sağlandığı Cankurtaran’da yoğun kar yağışı etkili oluyor.


Denizli’de dün akşamdan bu yana etkili olan yağış, il merkezinde yağmur olarak etkili olurken bazı noktalarda kar yağışı etkili oluyor.
Dün Serinhisar ve Çameli’de başlayan kar yağışı, sabah saatlerinden itibaren Cankurtaran’da sulu kar olarak başladı. Gün içinde ara ara etkili olan kar yağışı, akşam saatlerinde hızlandı.
CANKURTARAN YOLUNA DİKKAT!
Bölgeyi hemen beyaza bürüyen kar yağışında karayolunda sıkıntı yaşanmaması için karayolları ekiplerinin hummalı çalışmaları devam ediyor. Bölgede trafik ekipleri denetimlerine devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: