HABER MERKEZİ
Çardak Belediyesi öncülüğünde, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen 2. Geleneksel Çardak Voleybol Cup, Çardak Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 4 takım ve toplam 60 kadın sporcunun katıldığı turnuvada, gün boyu süren mücadeleler nefes kesti.

Kıyasıya Mücadele
Turnuvaya Denizli Büyükşehir Belediyespor, Çardak Belediyespor A ve B takımları ile Damla Spor katıldı. Sahada yeteneklerini sergileyen kadın sporcular, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Başkan Altıner’den Tebrik
Final maçlarının ardından düzenlenen törende, Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Başkan Altıner, “Bu anlamlı turnuvada mücadele eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, şampiyon olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü tebrik ediyorum,” dedi.
Turnuva Sonuçları
- Şampiyon: Denizli Büyükşehir Belediyespor
- İkinci: Çardak Belediyespor A Takımı
- Üçüncü: Çardak Belediyespor B Takımı
- Dördüncü: Damla Spor
Yorumlar
Kalan Karakter: