Edinilen bilgiye göre Honaz ilçesinde dedesini ziyaret gelen Ağrı nüfusuna kayıtlı 18 yaşında olduğu belirtilen Mustafa Güzelkuş'un geçtiğimiz ay kaybolduğu yapılan aramalar sonucu 10 gün sonra Honaz Kalesi olarak bilinen yerde cansız bedeni bulundu. Honaz Kalesindeki yüksekçe bir yerden atlayarak hayatına son veren Mustafa Güzelkuş’un tam olarak ölüm sebebi yapılacak incelemelerden sonra netlik kazanacak. Emniyet Güçleri yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
CESEDİ BULUNDU
Denizli'nin Honaz ilçesinde bulunan ddesini ziyaret etmek için Ağrı'dan Denizli'ye geldiği belirtilen 18 yaşındaki genç Ekim ayı içerisinde kayboldu. 10 gündür aranan gencin cansız bedeni bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: