Sozcu.com.tr’dan Selami Aydın’ın haberine göre; Denizli'nin Güney ilçesinde 1984 ve 1994 yılları arasında belediye başkanlığı yapan CHP'li Mustafa Gökoğlan geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak hayatını kaybetti.
Önceki gece rahatsızlanan Gökoğlan özel bir hastaneye kaldırıldı. Tıbbi müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındıysa da çabalar hayata tutunmasına yetmedi.
Organ nakline duyarlılığı ile bilinen bu konuda kentin öncü isimlerinden biri olan Gökoğlan'ın organları nakil bekleyen hastalar için umut oldu.
Beyin ölümünün ardından organları doku uyumu sağlanan hastalara bağışlandı. Gökoğlan, 1998 yılında hayatını kaybeden kızının organlarını da bağışlamıştı. Diğer yandan Gökoğlan'ın cenazesi Güney'de ilçe mezarlığında toprağa verildi.
CHP'li başkan hayatını kaybetti, organları yaşatacak
Denizli’de Güney ilçesinin CHP’li eski belediye başkanı Mustafa Gökoğlan, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Organ bağışına duyarlılığı ile bilinen Gökoğlan’ın organları, nakil bekleyen hastalara umut olacak.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: