Olay, Efeler ilçesi Ata Mahallesi 620 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Erkan T. (44) daha önce yasak aşk yaşadığı M.H'den olan 2,5 yaşındaki çocuğunu almak için 2 gün önce M.H’nin kocası Cemil Hacılar (61) ile birlikte yaşadığı eve geldi. Erkan T., burada çocuğunu göstermek istemediği için Cemil Hacılar ile tartıştı. Daha sonra evine giden Erkan T., akşam saatlerinde sokakta karşılaştığı Cemil Hacılar'ı kullandığı araçtan indirip silahla üzerine ateş etti. Öfkesi dinmeyen Erkan T., yerde kanlar içerisinde yatan Cemil Hacılar'ın ayaklarını ezerek09 LC 259 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.
Cemil Hacılar, başından aldığı kurşun yarası ve bacaklarında oluşan kırıklar nedeniyle ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Cemil Hacılar burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan Erkan T., polis ekiplerince Serçeköy Mahallesinde yakalandı. İfadesi alınan cinayet zanlısı, Aydın Adliyesine sevk edildi.
Çocuğunu göremeyince dehşet saçtı: 1 ölü
(İHA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde çocuğunun kendisine gösterilmemesine sinirlenen şahıs, bu nedenle tartıştığı yasak aşkının kocasını silahla yaraladıktan sonra otomobiliyle ezdi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: