Düzyurtspor karşısında maça iyi başladıklarını ve kornerden gelen topta Hakan Akman’ın golüyle öne geçtiklerini anlatan , takımın yeni teknik sorumlusu Yaşar Güvenli, kazanabilecekleri maçtan bireysel hatalar nedeniyle puan çıkaramadıklarını söyledi.
Güvenli “ 15.dakikada attığımız golden 3 dakika sonra duran top’dan kalemizde golü gördük. Beraberlik golü sonrası rakip kaleye çok yüklendik ama tabelayı değiştiremedik.
Devre 1-1 sona erdi.2.yarıya ev sahibi atak başladı. Net gol pozisyonu vermedik. 71’de adeta kendi kendimize gol attı. Alperen, kalecimiz Hüseyin’e geri pas verdi.
Hüseyin, ayağından çıkarmakta gecikince, baskı yapan rakip oyuncu Emre, topu kapıp kalemize gönderdi. Beraberlik için çok yüklendik.
Karambollerde son dokunuşu yapamadık. Ve en az 1 puan çıkaracağımız maçtan mağlup ayrıldık. İnşallah Afjet Afyonspor maçıyla çıkışa geçip seri yakalamak arzusundayız” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: