Denizli'de Bir Vatandaş Kendini Yaktı
Denizli Sarayköy'de eşiyle barışmak için kayınpederinin evine giden 41 yaşındaki C.K., eşinin barışma isteğini kabul etmemesi üzerine kendini yaktı. Tüm vücudu alevler içinde kalan şahıs helikopterle İstanbul'a gönderildi.


C.K, ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri görünce yanında getirdiği tüm benzini üzerine döktü, ardından polisler sokağa girmek üzereyken çakmağı yakan C.K’nın tüm vücudu alevler içinde kaldı. C.K kendisini yaktığında olay yerine henüz ambulans ve itfaiye ekipleri gelmemişti. Çevredeki vatandaşlar ve polisler C.K’yı güçlükle söndürdü. Olaydan kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan 112 Acil Servis sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen C.K, vücudunda oluşan birinci derece yanıklar dolayısıyla ambulans helikopterle İstanbul’a sevk edildi.
EŞİNİ SÜREKLİ TAKİP ETTİĞİNDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ
Kadının yakın çevresinin anlattıkları ise olayın başka bir boyutunu ortaya koydu. Meydana gelen olaydan iki gün önce C.K’nın P.K’nın evden çıkış anından itibaren takip ettiği, servise nereden biniyor, nereye gidiyor, nerede iniyor hepsini takip sonucu öğrendiği belli oldu. Ayrıca PK’nin iş yerine gitmek için evden çıktığı sırada C.K tarafından kovalandığını ama yakalamayı başaramadığı iddia edildi.
Kaynak:sarayköy.com.tr
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: