Denizli'de hava sıcaklıkları daha da artacak
Meteorolojik tahminlere göre, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.


Maksimum sıcaklıklarımız ise 14, 14 dereceleri bulacak hafta sonu Cuma, Cumartesi gününe kadar sıcaklıklarımız kademeli olarak artacak. Denizli’de ise yarın 20 derece, Cumartesi 17 dereceyi beklemekteyiz. Mevsim normallerinin üzerine çıkacak hafta sonu itibariyle. Uşak’ta ise sıcaklıkların 14-15 dereceyi görebileceğimizi söyleyebiliriz” dedi.
Akçakaya, “Atmosferde hava sıcaklıklarımızın ulaşımda veya diğer unsurlar bakımından etkileyici bir unsur olmayacağını düşünüyoruz. Yapmış olduğumuz değerlendirmelerde bu şekilde. En önemli gün bugün öğleden sonra, Çarşamba günü sabahına kadar yaşayacağımız aktiviteler olacaktır. Daha sonra sıcaklıklarında artışıyla birlikte normal yağışsız bir ortama gireceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: