Denizli genelinde dün gece yarısından itibaren etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde düşmeye başladı.
Meteorolojinin günler önce uyardığı Denizli’de, dün gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış soğuk hava dalgasının etkisi ile Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, Çameli ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde yağmaya başladı. Bağbaşı Yaylası’ndaki kar yağışı şehir kameralarında an be an görüntülendi.
Kar yağışı ile birlikte Bağbaşı Yaylası beyaza büründü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: