HABER MERKEZİ
Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden, Altınbaşak Tekstil'in kurucusu merhum Sait Atıcı'nın eşi Gülizar Atıcı hayatını kaybetti. Şehrin köklü sanayici ailelerinden olan Atıcı ailesinin bu acı kaybı, Denizli iş camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.
Denizli İş Dünyasının Acı Kaybı
Denizli tekstil sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Altınbaşak Tekstil'in sahiplerinden Gülizar Atıcı, hakkın rahmetine kavuştu. Merhum iş insanı Sait Atıcı'nın eşi olan Atıcı, şehrin sanayi tarihine tanıklık etmiş ve yardımsever kişiliğiyle tanınan bir isimdi.
Acı haberi alan aile yakınları ve sevenleri, taziye mesajlarıyla ailenin acısını paylaştı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da yayımladığı mesajla Atıcı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Cenaze Programı Belli Oldu
Gülizar Atıcı'nın son yolculuğuna uğurlanacağı program da netleşti. Merhumenin cenazesi, 18 Mart 2026 Çarşamba günü (bugün) ikindi namazını müteakip Asri Mezarlık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.
Atıcı ailesi, cenaze töreni öncesinde taziyeleri kabul edecek. Biz de yerel basın olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Altınbaşak Tekstil camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.
Yorumlar
Kalan Karakter: