Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 17. olağan genel kurulu, gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. Tek liste ile girilen genel kurulda, kullanılan oyların büyük çoğunluğunu alan Tuğba Acar Panayır, odanın yeni yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.
Denizli’de mimarlık camiasını bir araya getiren 17. olağan genel kurulda, mevcut başkanlık görevini iki dönemdir yürüten Özlem Durdu Kabel aday olmadı. Seçimlere tek aday olarak giren Tuğba Acar Panayır, üyelerin desteğiyle görevi devraldı. Toplam 112 üyenin sandık başına gittiği oylama sürecinde Panayır, 99 oy alarak Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin yeni dönem başkanı sıfatını kazandı.
YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Başkanlık seçiminin yanı sıra yönetim kurulunda görev alacak isimler ve aldıkları oy oranları da netleşti. Tuğba Acar Panayır’ın başkanlığındaki yeni yönetim listesinde; 96 oy alan İlyas Ersöz, 90 oy alan Mehmet Öztürk ve 87 oy alan Rabia Keleş yer aldı. Listenin devamında ise Mehmet İhsan Dedeler 85 oy, Tuğba Samalıoğlu Tozak 83 oy ve Elifcan Duygun 82 oy alarak yeni dönemde şube yönetiminde görev yapmaya hak kazanan diğer isimler oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: