HABER MERKEZİ
Denizli Tabip Odasının heyecanla beklenen olağan genel kurulu tamamlandı. Meslektaşlarının yoğun katılım gösterdiği seçimlerde sandıktan çıkan sonuç değişim ve güven mesajı verdi. Prof. Dr. Gökhan Önem liderliğindeki Çağdaş Hekimler Grubu, delegelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeni dönemin yetkisini kazandı.
Seçim Yarışında Fark Belirginleşti
Hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurulda iki güçlü liste yarıştı. İki dönem başkanlık yürüten Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın aday olmadığı seçimde, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Önem 516 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Rakibi Prof. Dr. Bülent Topuz ise 290 oyda kalarak yarışı ikinci sırada tamamladı. Çarşaf liste usulüyle yapılan oylama sonucunda yönetim, denetim ve onur kurulları da şekillendi.
Yeni Yönetim Kurulunda Kimler Var
Prof. Dr. Gökhan Önem’in başkanlığındaki yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
- Fercem Erbay
- Türkay Selcen Aydemir
- Özkan Aydoğan
- Handan Öztürk
- Nazlı Kapubağlı Çetin
- Fırat Okta
Ayrıca Merkez Konseyi delegeleri arasında eski başkan Fazıl Necdet Ardıç da yer alarak yeni dönemde odanın temsilcilerinden biri oldu.
Görev Süresi Resmen Başlıyor
Sorunsuz bir şekilde tamamlanan seçim sürecinin ardından, yeni yönetimin mazbatasını alarak 2026-2028 dönemi çalışmalarına hızla başlaması bekleniyor. Hekim hakları ve toplum sağlığı odaklı projelerin ön planda olacağı bu yeni dönem, Denizli hekim camiası tarafından merakla takip ediliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: