Alt sıraları doğrudan etkileyen ve büyük önem taşıyan Değirmenönüspor – Serinhisar 1906 Belediyespor karşılaşması, hakemin bitiş düdüğünün ardından kontrolden çıkan olaylarla gündeme geldi. Mücadele boyunca yüksek seyreden tansiyon, maç sonunda sahayı adeta savaş alanına çevirdi.

GERGİNLİK BİR ANDA TIRMANDI
Karşılaşmanın bitmesiyle birlikte iki takımın oyuncuları arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma, karşılıklı itişmelerin ardından tekme ve yumrukların havada uçuştuğu büyük bir arbedeye dönüştü.
Teknik heyetler ile yedek kulübesindeki futbolcular tarafları ayırmaya çalışsa da gerginlik uzun süre kontrol altına alınamadı.
KOLLUK KUVVETLERİ MÜDAHALE ETTİ
Yaşanan olaylar, tribünlerdeki taraftarların da tedirginlik yaşamasına neden oldu. Kolluk kuvvetleri, sahaya girerek kavgaya karışan oyuncuları güçlükle ayırdı. Müdahaleyle birlikte futbolcular kontrol altına alınırken, iki takım sporcuları yoğun karmaşa içinde soyunma odasına yönlendirildi.
KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Hakem, saha içindeki arbedeye katılan oyunculara sert yaptırımlar uyguladı. Değirmenönüspor’dan Mehmet Yıldız ve Mehmet Çakır, Serinhisar 1906 Belediyespor’dan ise Hasan Tahsin Yarıca, kavga nedeniyle kırmızı kartla cezalandırıldı.
Ayrıca maçın normal süresinde Serinhisar 1906 Belediyespor’dan Ahmet Sait Ünlü ve Sefa Elçin de kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı.
İKİ KULÜBÜN DİSİPLİN’E SEVKİ BEKLENİYOR
Karşılaşma, kritik puan mücadelesinden çok saha içinde yaşanan olaylarla gündeme oturdu. İki kulübün de Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: