Sabah saatlerinde güne uyanan Denizliler, eksi derecelerle birlikte soğuğu iliklerine kadar hissetti. Denizli'nin en soğuk ilçeleri ise Honaz, Serinhisar ve Çameli olarak kayıtlara geçti.
Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Denizli’nin Honaz, Serinhisar ve Çameli ilçelerinde hava sıcaklığı eksi 17 ila 11 dereceye kadar düştü. Bu ilçelerde gece saatlerinde etkili olan soğuk hava nedeniyle don olayları yaşandı. Denizli’nin en soğuk noktası ise Honaz ilçesi ve Bozdağ Kayak Merkezi oldu. Bölgede termometreler eksi 17 dereceyi gösterdi.
Öte yandan meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarının yarından itibaren artacağını duyurdu. Sıcaklıkların hafta sonuna kadar 16 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, kar ve yağmur yağışının ise hafta sonuna kadar öngörülmediği belirtildi.


Yorumlar
Kalan Karakter: