DOLANDIRILDIM DEMİŞTİ GÖZALTINA ALINDI
Esra Erol'da hoca ve medyum olduğu iddia edilen Denizlili Selami M.'un polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Halime Hangül tarafından 1.5 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Selami M.'un sahte hoca olduğu iddia edildi.


Esra Erol'da 9 Ocak Çarşamba gününde canlı yayına katılan Halime H.adlı kadın tüm gerçekleri anlattı. Daha öncesinde 8 Ocak Salı gününde de canlı yayına katılan Selami M. için pek çok ihbar telefonu geldi. Bu ihbar telefonlarında Selami M.’un büyücü ve dolandırıcı bir hoca olduğu iddia edildi.
Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programa katılan Selami M. önce mağdur sıfatıyla konuk oldu. Evli olduğu dönemde Halime H. isimli bir kadınla tanıştığını ve onun inşaat projesine 400 bin liradan fazla para yatırdığını ve birlikte harcadıkları paralarla birlikte 1.5 milyon lira dolandırıldığını söyledi. Bu dakikadan sonra işin rengi değişti Selami M. için ATV telefonlarına binden fazla ihbar telefonu geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: