Fidan: "7-8 takımı ilgilendirecek maç oynadık"
Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, maçı ilk yarıda bitirebilecek pozisyona girdiklerini belirterek, “7-8 takımı ilgilendirecek maç oynadık” dedi.
Galibiyeti hak ettiklerini belirten Fidan, “Denizlispor’un son haftalarda gelen yükselişi vardı. Bunla beraber 7-8 takımı ilgilendirecek maç oynadık. Kendi adımıza da çok önemli galibiyet aldığımı düşünüyorum.
Maçın 90 dakikasına baktığımızda galibiyeti hak eden Tuzlaspor var ve bu bakımdan oyuncularımı kutluyorum. İlk yarıda 2-0 yaptık belki ama 4 veya 5 yapabilirdik.
Maçı ilk yarıda da bitirebilirdik. İkinci yarıda 3. golü atınca Denizlispor’un mücadele gücü düştü. Ayağa pas yaparak maçı bitirmek istedik ama 3-0’da bizim kırmızı kart gören oyuncumuz vardı. Ben bunu affedemem. Özellikle 3-0 önde olduğumuz bir maçta kırmızı kart görmek bizim gibi bir takıma ve futbolcuya yakışmadı.
Bir dahaki haftaya oynayamayacak. Bunu da buradan bildireyim hem de dikkatini çekmiş olayım. Denizlispor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” diye konuştu.(İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: