"FUTBOLCULARDAN KULÜBE İHTAR YOK!"
Mehmet Akyüz, Ismail Aissati ve Burak Çalık'ın alacaklarını alamadıkları iddia edilerek Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdukları yönünde çıkan haberler kulüp yönetimini isyan ettirdi.


Kulp yönetimi açıklamasında şunları dile getirdi:
"Bugün bazı basın organlarında futbolcularımız Mehmet Akyüz, Ismail Aissati ve Burak Çalık'ın alacaklarını alamadıkları iddia edilerek Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdukları yönünde haberler yer almaktadır. Haberlerde isimleri geçen futbolcularımız kulübümüze herhangi bir ihtar göndermemiş olup, futbolcularımızın alacakları düzenli olarak ödenmeye devam etmektedir.
Kulübümüzün önemli bir süreçten geçtiği ve hedefe en yakın olduğu bu sezonda çıkan bu tür haberleri maksatlı buluyor, futbolcularımıza verdiğimiz ödeme sözlerini yerine getirdiğimizi kamuoyuna bildirmek istiyoruz.
Kongre öncesi 1 milyon 500 bin TL, kongre sonrası 1 milyon TL futbolcularımıza ödenmiş olup, ilk yarı bitimiyle birlikte verilen 1 milyon TL'lik ödeme sözü ise futbolcularımızın hesaplarına yatırılmıştır. Başkanımız Ali Çetin dönemindeki ödeme ve prim sözlerinin tamamının tutulduğunu ve tutulamayacak hiç bir sözün futbolcularımıza vaat edilmediğini siz değerli kamuoyuna bildiririz.
Öte yandan futbolcularımıza yapılan transfer teklifleri ile ilgili yönetim kurulumuzun tavrı çok net olup, sözleşmesi devam eden bir futbolcumuzun transferi ile ilgili muhattabın Denizlispor Yönetim Kurulu olduğu bilinmelidir. Tüm kulüpleri bu etik kurallara uymaya davet ediyoruz."
Denizlispor Yönetim Kurulu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: