Genel Başkan Ahmet Kabadayı Denizli'de
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Denizli il Başkanı Hidayet Ertuğrul’u ziyaret etti.


Genel Başkan Kabadayı, “Türkiye´de düşünce özgürlüğü, inanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü, girişim özgürlüğü, Milletimizin teminatı altındadır. Hiç kimse bu özgürlükleri ihlal edemez, edemeyecek. Biz inanıyoruz ki Türkiye´de hiç kimse şu veya bu gerekçeyle bir daha ötekileştirilemeyecek Türkiye´de düşünce özgürlüğü, inanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü, girişim özgürlüğü, Milletimizin teminatı altındadır. Hiç kimse bu özgürlükleri ihlal edemez, edemeyecek. Biz inanıyoruz ki Türkiye´de hiç kimse şu veya bu gerekçeyle bir daha ötekileştirilemeyecek. İfadeler kullandı.
Denizli Başkan il Başkanı Hidayet Ertuğrul ve Başkan Yardımcısı Mustafa Külahçı ile bir süre sohbet eden, Genel Başkan Kabadayı, en kısa zamanda tekrar Denizli’ye geleceğini ve bu il’e çok önem verdiklerini ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: