Yaklaşık 3 yıl önce açılan bir davanın duruşmalarına katılmaması gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Kaya, Eceabat'ta gözaltına alındı.
Çanakkale Adliyesine götürülen Kaya, ifadesinin ardından Çanakkale Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakıldı.
Kaya, psikolojik sorunu olan bir hayranı tarafından rahatsız edildiğini, bu nedenle kendisine hayranı tarafından 3 yıl önce dava açıldığını söyledi.
Kaya, Nevşehir'de görülen davanın duruşmalarından ikisine katılmadığı için gözaltına alındığını anlattı.
Hakkında tutuklandığına dair asılsız haberler yapıldığını dile getiren Kaya, "Benim açtığım davaya karşılık açılmış bir davadır bu. Bu nedenle hakkımda bir yakalama kararı çıkmış. Zaten konuyla ilgili olarak Çanakkale'de verdiğim ifadede bana açılan davayla ilgili iddiaların asılsız olduğunu anlattım. Tutuklandığıma yönelik asılsız haberler yapanlarla ilgili de Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: