Filistin kararının; 9 ret, 35 çekimser oya karşılık 128 oyla kabul edilmesinin Türkiye’nin güç gösterisi olduğunu da ifade eden Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör; “Demek ki neymiş...Önce Davana İnanacaksın. Güçlü olan değil Haklı olan kazanmıştır...BM’de ABD’nin Kudüs kararına red oyu kararı veren 128 ülke Cumhurbaşkanımızın Dik Duruşunu ve Dünya 5’ten Büyüktür sözünü teyid etmiştir...” diye yorumladı.
GÜNGÖR FİLİSTİN OYLAMASINI DEĞERLENDİRDİ
Türkiye’nin girişimleriyle hazırlanan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararını eleştiren karar tasarısı, BM Genel Kurulu’ndan ABD’nin tehditlerine rağmen 128 ülke tarafından kabul edildi.Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, BM’de oylanan Filistin kararına olumlu cevap çıkmasını bu sözlerle özetledi: “Güçlü olan, Haklı olandır.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: