Kulislerde ziyaretin amacının İttifak öncesi MHP cephesi adayının Osman Zolan’ı işaret ettiği konuşuluyor.
MHP il Başkanı Cafer Birtürk ile aynı kafilede Hac görevini ifa eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyarete gidenler arasında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP Merkezefendi Belediye Meclis üyesi Av. Yusuf Garip ve MHP il yönetim kurulu üyesi Hakan Çetinkaya yer aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın makamında ziyaret esnasında çekilen fotoğraf karesi, Belediye Başkanlık seçimleri öncesinde açıklanan AKP-MHP ittifakının bir göstergesi gibi algılanıyor.
Denizli halkı tarafından sevilen ve 2 dönemdir Büyükşehir Başkanlık koltuğunu dolduran Osman Zolan’ın bu ziyaretten memnun olduğu da gözden kaçmıyor.
Kulilserde konuşulanlara göre, MHP il yönetiminin Osman Zolan’ın adaylığına yeşil ışık yaktığı belirtiliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: