Kaza, Serinhisar ilçesi Kocapınar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli Muğla yolu üzerinde kent merkezine ilerleyen sürücü G.B.’nin idaresindeki 34 VZ 2982 otomobil ile aynı istikamette olan sürücü S.A.’nın hakimiyetindeki 34 ET 3223 plakalı kamyoneti sollamak istediği esnada çarpıştı.
Otomobil sürücüsü arkasına bakmadan hatalı bir şekilde sollama yaptığı esnada kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kamyonet sürücüsü S.A.’nın ani manevrası sayesinde otomobil takla atmaktan son anda kurtuldu.
Kamyonet sürücüsü S.A.’nın ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü G.B. ve yolcu konumundaki H.B’ye yaptığı ilk müdahalenin ardından hafif yaralı olarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü kazada yara almadan kurtuldu.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Hatalı sollama yaptı: 2 yaralı
(İHA) - Denizli’nin Serinhisar ilçesinde aynı istikamette ilerleyen kamyonet ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. 2 kişi yaralandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: