İlçesindeki koronavirüs'lü hasta sayısını açıkladı
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, telekonferans yöntemiyle katıldığı TV programında, ilçesindeki Koronavirüsü taşıyan hasta sayısını açıkladı.


Uzaktan bağlantı yöntemiyle bir televizyon programına katılan Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 virüsünden etkilendiğini açıkladı. Çivril’de virüs ve salgınla mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirten Vural “uyarı ve tedbirleri dinlersek kısa zamanda hayatımız normale döner” dedi.
Katıldığı Televizyon programında Çivril Belediyesinin çalışmaları ve salgınla mücadele hakkında bilgiler veren Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, virüsün Türkiye’de görülmeye başladığı tarihten itibaren Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 şüphesiyle tedavi altına alındığını belirtti.
Hastanede tedavi altına alınan hastalardan 10’unun tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini ve evlerinde gözetim ve karantina altında tedavilerinin devam ettiğini belirtti. Başkan Vural konuşmasında, Çivril’de virüs nedeniyle bir vatandaşın vefat ettiğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : Yesilcivrilgazetesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: