İyi Parti, 4 ilçeye yeni başkan atadı
İyi Parti Denizli, ilçe başkanlığı koltuğu boş olan 4 ilçenin başkanını belirledi.


İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, kendisinin göreve başlamasından önce boşalan Babadağ, Bozkurt, Sarayköy İlçe Başkanlıkları ile ilgili olarak görüşmelerini tamamladı.
Bugün İl Başkanlığı binasında yaptığı bir toplantı ile atamalarını gerçekleştirdi. Teşkilât Başkanı Sertaç Sarıaslan'ın da bulunduğu toplantıda, atama belgeleri yeni ilçe başkanlarına takdim edildi.
Babadağ'a Yaşar Yüksekkaya, Bozkurt'a Hasan Çoban, Sarayköy'e Ahmet Çelikak'ı İlçe Başkanı olarak atayan Akgün, yeni üye kaydı yapılması konusunda yeni ilçe başkanlarına telkinlerde bulundu.
İYİ Parti'nin Denizli'de çok daha güçlü bir hale geldiğini ifade eden Akgün, ilçe başkanlarına hayırlı olsun diyerek, görevlerinde başarılar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: