Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Künar Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, bölgeden yükselen dumanlar çevre mahallelerden de görüldü.
Yangına ilk müdahale ekipler tarafından yapılırken, söndürme çalışmaları hızla başlatıldı.Yangının büyüme riski nedeniyle bölgeye itfaiye aracı ve orman ekipleri sevk edildi. Alevlerie müdahale başlarken vatandaşlardan da destek istendi.
Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bölge halkına çağrıda bulundu. Hayla, paylaşımında “Künar mahallemizde orman yangını var. Lütfen halkımız yardımcı olsun” ifadelerini kullandı ve yangın görüntülerini paylaştı. görüntülerde yangının rüzgarlı havaa yayılma riskiyle birlikte devam ettiği görüldü. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin ve gönüllü vatandaşların sahada mücadele ettiği öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: