Denizli’nin Kale ilçesi Muslugüme Mahallesi’nde bugün öğleden sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İki katlı müstakil bir evden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm binayı sararken, gökyüzünü siyah dumanlar kapladı.

İtfaiye ekiplerinden hızlı müdahale
İhbarın ardından olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kale ve Tavas şubesi ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye erleri alevlerin komşu binalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin koordineli çalışması sayesinde yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı.
Ev tamamen kullanılamaz halde
Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayda, iki katlı ev büyük çapta maddi hasar alarak kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla olay yeri inceleme ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: