Korona nedeniyle hastaneye gitmedi, kalp krizinden öldü
Çal Ziraat Odası ve sulama birliğinin eski yöneticilerinden 80 yaşındaki Fahrettin Arslan fenalaşmasına rağmen koronavirüs endişesiyle, oğlunun ısrarlarına rağmen hastaneye gitmek istemedi, ertesi gün kalp krizinden yaşamını yitirdi.


Çocuklarıyla birlikte yaşayan Arslan, Çal’ın Dayılar mahallesindeki evinde Cuma günü akşam yemeğinden sonra fenalaştı.
Omuzunda ve göğsünde güçlü ağrı olduğunu söyleyen Arslan, oğlu Kazım Arslan’ın ısrarına rağmen hastaneye gitmek istemedi. Koronavirüs salgını olduğunu söyleyen Arslan, bir süre sonra kendini iyi hissettiğini söyledi.
Ertesi gün, oğlunun tekrar ‘hastaneye gidelim’ önerisini; virüsten endişelendiğini, aspirin içtiğini ve kendini iyi hissettiğini söyleyerek reddeden Arslan, akşam yemeğinden sonra yaşamına yitirdi.
Yaşlı adamın yapılan otopsisinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.
Çal bölgesinin sevilen isimlerinden Fahrettin Arslan, Dayılar mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: