Korona var diye dışlandı, canına kıydı
Korona virüs olduğu gerekçesiyle, yakın çevresi ve arkadaşları tarafından dışlanan şahıs canına kıydı. Canına kıyan şahısın yapılan test sonuçları da negatif çıktı.


Olay Çivril İlçesi Kızılcasöğüt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, umreden geldikten sonra yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile hastaneye giden 66 yaşındaki S.K hastanede yapılan ilk koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.
Sonuçları öğrenince büyük şok yaşayan ve yakınlarının hastalığını öğrenmesiile dışlanan S.K.’nın dışlanmayı içine sindiremeyerek intihar ettiği iddia edildi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince S.k.’nin hayatını kaybettiği belirlendi S.K.’nın cesedi geniş güvenlik önlemleri ile adli tıp kurumuna kaldırıldı. Şahsın yapılan koronavirüs test sonuçlarının ise negatif çıktığı bilgisine ulaşıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: