MEB Bakan Yardımcısı Yılmaz, Denizli’de incelemelerde bulundu
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Denizli’deki eğitim öğretim kurumlarında incelemelerde bulundu.


Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve idarecilerle bir araya gelen Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Denizli’deki eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Toplantı sonrası Bakan Yardımcısı Yılmaz, Denizli’nin akademik, sosyal ve kültürel faaliyetler açısından çok iyi durumda olduğunu belirtilerek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın ikinci durağı Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu. Ziyarette okul yöneticilerinden okul hakkında bilgiler alan Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, özel öğrenciler ve velileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Denizli programına Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter AİHL ve Ortaokulu ile devam eden Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, burada Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile bir araya gelerek okuldaki çalışmaları inceledi. Son olarak Ayşe-Mürüvvet Başer İmam Hatip Ortaokulu ve Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Yılmaz, öğretmen ve yöneticilerle bir araya geldi. (İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: