Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin birinci taksit ödemelerinin son günü 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü olması nedeni ile yoğunluk yaşanmaması için hafta sonu veznelerini açık tutacak.
Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin birinci taksit ödemesini yapmak isteyen vatandaşlar, 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de, Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binasına uğrayarak 09.00-17.00 saatleri arasında veznelerden vergilerini yatırabilecekler.
Merkezefendili vatandaşlar veznelerden vergisini kredi kartı veya banka kartı ile de belediyeye uğramadan ödeme yapabilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: