Başkan Doğan’dan Sanat ve Gelişim Vurgusu
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tiyatronun toplumların düşünce dünyasını zenginleştiren en etkili sanat dallarından biri olduğunu belirtti. Sahneye taşınan her hikayenin hayatı anlama fırsatı sunduğunu ifade eden Doğan, yerel yönetim olarak sanata verdikleri önemin altını çizdi.
Kent Tiyatrosu Oyuncularına Özel Teşekkür
Başkan Doğan mesajında belediye bünyesinde kurulan Kent Tiyatrosu’nun değerli oyuncularına ayrıca teşekkür etti. Türk tiyatrosunun üst seviyedeki konumuna değinen Doğan, tiyatro emekçilerinin bu özel gününü içtenlikle kutladığını ifade ederek kültürel projelere devam edeceklerini belirtti.
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Sahne Heyecanı
Kutlamalar kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi anlamlı bir gösterime ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. "Biz Aşık Değiliz" adlı yetişkin oyunu tiyatroseverlerle buluşarak sanat dolu bir akşam yaşatacak.
Ücretsiz Gösterim Petek Salonu’nda
Sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen özel oyun, 27 Mart Cuma günü saat 20.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu’nda sahnelenecek. İzleyicilere hem duygusal hem de keyifli anlar yaşatacak olan etkinlik, ilçedeki sanat coşkusunu zirveye taşıyacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: