MERKEZEFENDİLİ ÖZEL BİREYLER LAODİKYA’YI GEZDİ
Merkezefendi Belediyesi tarafından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören down sendromlu özel öğrenciler için Laodikya’ya kültür gezisi düzenlendi.


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Down sendromunun bir hastalık olmadığını, farklılık olduğunu ve farklı olmanın normal olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı arttırmak çok önemli. Bu düşünceyle biz de Merkezefendi Belediyesi olarak Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde farkındalık yaratmak adına Engelsiz Yaşam Akademisi’ndeki özel öğrencilerimiz için kültür gezisi düzenledik.
Öğrencilerimizi çok eski yerleşim yeri olan ve Denizli’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Laodikya’yı gezdirdik. 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nü kutluyor, Merkezefendimizi birlikte paylaştığımız ve bizlere +1 fark katan tüm down sendromlu kardeşlerimize sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: