Pamukkale’deki Belediye Başkanlığı seçimlerine ekibiyle birlikte şölen havasında hazırlandıklarını ifade eden Hasan Okur, “Bizler MHP olarak nasip olursa Pamukkale belediyesini almak için yola çıktık. Kardeşim Metin Karakurt ile beraber. Diğer aday adayı arkadaşlarımız da kendi seçim bölgelerinde omuz omuza mücadele ediyorlar. Bu birlikteliğin bize başarı getireceğinden eminim” dedi
.jpg)
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Seçim çalışmalarına aylar öncesinden başlayan, gezilmedik mahalle ve sokak bırakmayan ve Pamukkale’nin yakından tanıdığı Hasan Okur, “Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçte ülkücü hareket yüce Türk Milletinin sigortası olduğunu lideri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde göstermiştir. Biz de Pamukkale ilçesinde projelerimizle kendimizi gösterip, sosyal belediyecilikte isim bırakmak istiyoruz.” dedi.
.jpg)
ÜÇ HİLALİ DİKECEĞİZ
Okur, “Yaklaşan seçimler öncesinde aramıza nifak sokmak isteyen hainler olabilir. Birbirimize sımsıkı sarılarak bizim ayrılmamızdan mutlu olup siyasi çıkarlarına katkı hesabı yapan hainlere müsaade etmeyeceğiz. Ülkücü kardeşliğimiz her türlü hain planı yenecektir. Biz ülkücüler bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, adil olacağız, bozkurt duruşlu olup çakallara fırsat vermeyeceğiz. Pamukkale’nin burçlarına üç hilalli sancağı dikmek için elimizden geleni yapacağız. 31 Mart mahalli idareler seçimlerin de MHP olarak Pamukkale’yi ya kazanacağız ya kazanacağız”
.jpg)
BEN DEĞİL, BİZ OLMA ZAMANI
Birlik beraberliğin önemine de değinen Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Hasan Okur, “Bu günden itibaren tüm arkadaşlarımdan ricam; Hasan Okur için değil MHP’nin başarısı için çalışmalarıdır. Artık Ben zamanı bitmiş biz deme zamanı başlamıştır” diye konuştu.
HASAN OKUR KİMDİR?
Osmaniye 1969 Tehçi köyü doğumlu olan Hasan Okur, ilk ve orta öğrenimini köyünde okudu. Lise öğrenimini Osmaniye Lisesi’nde tamamlayan Okur, daha sonragirdiği Askeri sınavlara girerek TSK’da görev aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nde iken sırasıyla; Denizli, Erzurum, Siirt, Hakkari ve Denizli’de görev yapmıştır. İlk ve son görev yeri olan Denizli’yi çok seven Hasan Okur, emekli olduktan sonra ilimizde ticarete atıldı.
Katipoğlu Düğün Salonu sahibi olan Hasan Okur, görev yaptığı süre içerisinde Milliyetçi çizgisinden hiç sapmadan görevini tamamlamıştır.
Halen MHP il Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hasan Okur, 2 kız 1 oğlan 3 çocuk babasıdır.
Hasan Okur, yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.
Yorumlar
Kalan Karakter: