Miniklere suyun önemi anlatıldı
(İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Dünya Su Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Anaokulu öğrencileriyle buluşan Büyükşehir DESKİ, miniklere suyu korumanın ve bilinçli kullanmanın önemini anlattı.


Büyükşehir DESKİ'nin yürüttüğü “Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim” projesi kapsamında Bereketli Anaokulu’nda suyun önemi ve su tasarrufunu anlatan tiyatro oyunu sergilendi.
Öğrencilerden oluşan su ritim grubunun düzenlediği şarkı ve dans gösterisi ile devam eden etkinlikte miniklere balon, rüzgar gülü ve su tasarrufu ile ilgili resim defteri hediye edildi. Bereketli Anaokulu Müdürü Güliz Bilkay, öğrencilere yönelik suyun önemi ve su tasarrufunu anlatan etkinlikler düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: