Müşteri avına çıkmadan, hazırlık yaptılar
(İHA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde pazaryeri ve sokak aralarında satılan elektrikli el aletlerine, boş bir arazide sahte etiket yapıştıran satıcılar kameralara yakalandı.


Boş bir arsada araçtan indirdikleri çantaların içindeki matkap ve elektrikli aletlere sahte etiket yapıştıran iki satıcı kameralar tarafından görüntülendi.
Aşağı Mahallede bulunan boş bir arsada araçlarını park eden seyyar satıcılar, araçtan indirdikleri alet çantalarının içindeki matkap ve el aletlerine sahte etiket yapıştırdı. Dakikalar içinde yaklaşık 20 çantayı satışa hazırlayan iki satıcı, daha sonra sokak aralarında satış yapmak için harekete geçti.
Seyyar satıcıların hazırladıkları ürünleri pazaryerleri ve sokak aralarında satmaya çalıştıkları ifade edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: