HABER MERKEZİ
Pamukkale Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi iklimini ve dayanışma ruhunu ilçenin dört bir yanına taşıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ekipler, her akşam farklı mahallelerde kurulan ikram noktalarıyla vatandaşlarla bir araya geliyor. Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen lokma hayırları, ilçede paylaşma kültürünü ve komşuluk bağlarını güçlendiriyor.

Her Akşam İki Farklı Mahallede İkram
Pamukkale’nin en uzak mahallelerinden merkez noktalarına kadar uzanan dev bir hizmet ağıyla hareket eden belediye, her akşam eş zamanlı olarak iki farklı lokasyonda stant kuruyor. Cumhuriyet’ten Kuşpınar’a, Zeytinköy’den Aktepe’ye kadar geniş bir coğrafyada süren bu etkinlikler, Ramazan’ın son gününe kadar kesintisiz devam edecek. Program kapsamında İncilipınar, Fatih, Pelitlibağ ve Karşıyaka gibi birçok mahallede vatandaşlara sıcak lokma ikram ediliyor.
Mahalle Kültürü Yeniden Canlanıyor
Ramazan ayı boyunca sürecek olan bu program, sadece bir ikram etkinliği olmanın ötesinde mahalle kültürünü de canlandırıyor. Çocuklardan yaşlılara kadar tüm Pamukkalelileri aynı samimi atmosferde buluşturan etkinlikler, birliğin ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Bağbaşı, Deliktaş ve Dokuzkavaklar gibi noktalarda kurulan ikram noktaları, mahalle sakinlerinin teravih sonrası sosyalleşmesine imkan tanıyor.
Başkan Ertemur Birlik Mesajı Verdi
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çekerek bu mübarek ayın bereketini tüm ilçeye yaymak istediklerini belirtti. Ertemur, "Ramazan, komşuluk hukukunun ve kardeşliğin zirveye ulaştığı bir zaman dilimidir. Biz de bu bereketi tek bir noktaya hapsetmiyor, her akşam farklı mahallelerimize konuk oluyoruz. Hemşehrilerimizin ağzını tatlandırmak ve aynı duygularda buluşmak bizim için en büyük mutluluktur," dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: