Konuya ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Ekmek zammı için taleplerimizi ilettik, zammın onaylanmasını bekliyoruz." dedi.
Denizli’de ekmeğe zam kapıda… 4 ay önce Denizli’de 230 gram ekmek 2 lira 50 kuruş olmuştu. Ancak un fiyatlarına gelen zamlar ve enflasyon sonrası Denizlili fırıncılar, ekmek zammı için başvuruda bulunmuştu.
Fırıncıların haklı olduğunu ve diğer illerde ekmeğe zam geldiğini ifade eden Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, ekmeğe Pazartesi günü ekmeğe zam beklediklerini ifade etti.
Zam için uzun süre önce başvuruda bulunduklarını kaydeden Başkan Karadaban, "Denizli Fırıncılar Odası Olarak Zam Müracaatını Yaptık. Şu An Bakanlığın Zam Kararını Onaylamasını Bekliyoruz.
Zam Kararının Kesinleşmesinin Ardından Yeni Tarifeler Fırıncı Esnafımıza Dağıtılacaktır. Bu Sayede Bir Nebzede Olsun Esnafımızı Maliyetlerin Yükünden Kurtarmış Olacağız." dedi
Denizli'de Ekmeğe Zam Kapıda!
Denizli’de fırıncılar Ramazan ayı öncesi Ekmek fiyatlarına zam yapmaya hazırlanıyor.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: