27 Ekim'deki canlı yayınında, “eş dost tavsiyesiyle romatizma tedavisi, kaplıca, ozon ve sülük tedavileri” konusunda doğru bilinen yanlışlar, Romatoloji uzmanları tarafından canlı yayında ele alınacak. www.romatizmatv.com'da, saat 10.00-12.00 arasında yapılacak canlı internet yayınında, Türkiye Romatoloji Derneği Romatizma TV Koordinatörü Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu ve Prof. Dr. Süleyman Özbek yanıtlayacak.
Ülkemizde yaklaşık her 200 kişiden 1'i romatoid artrit, her 100 kişiden 1'i ise ankilozan spondilit hastasıdır. Romatoid artrit (RA) ve ankilozan spondilit (AS), eklem deformasyonlarına yol açarak hastaların hareket kabiliyetlerini kaybetmelerine ve yaşam kalitelerinin ciddi şekilde zarar görmesine sebep olur. Bu durum, hastalarla birlikte hasta yakınlarını da etkiler. Ülkemizde sayısı milyonlarla ifade edilen romatizma hastası bulunuyor ve pek çok romatizmalı hasta, hastalıklarıyla ilgili soruların yanıtını internet siteleri veya hasta forumlarından bulmaya çalışıyor. Bu platformlardaki paylaşımlar çoğu zaman iyi niyetli olsa da, pek çok hastanın tanı ve tedavi aşamasında yanlış adım atmasına, hatta bazen zarar görmesine yol açabiliyor.
Kaplıcalar, ozon ve sülük tedavileri hakkında her şey 27 Ekim'de Romatizma TV'de
Hastalara referans kaynağı olmak, hekimlere erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında her türlü detaylı bilgiyi sunmak amacıyla Türkiye Romatoloji Derneği tarafından kurulan Romatizma TV üzerinden 27 Ekim'de yapılacak canlı yayına, Türkiye Romatoloji Derneği Romatizma TV Koordinatörü Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu ve Prof. Dr. Süleyman Özbek katılacak. Uzmanlar eş dost tavsiyesiyle başvurulan tedaviler, kaplıca, ozon ve sülük tedavileri gibi konuları ele alacak. Canlı yayın 10.00 – 12.00 saatleri arasında http://www.romatizmatv.com/ adresinden izlenebilecek ve bu süre zarfında hastalardan gelen sorular yanıtlanacak.
Romatizma hakkında doğru bilinen yanlışlar
Romatizmal hastalıklar hakkında en doğru bilgileri veren Romatizma TV, 27 Ekim'de dördüncü canlı yayınını yapmaya hazırlanıyor.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: