DGC'DE düzenlenen toplantıda ilk olarak il yönetimi Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Süleyman Demirel ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.
Aday tanıtım töreninin ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel konuştu.Demirel, sözlerine “Sizleri en samimi kardeşlik hisleriyle selamlarken, Saadet Partisinin Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı olarak karşınıza çıkmanın heyecan ve gururunu yaşıyorum. Öncelikle beni bu adaylığa layık görerek hemşerilerim ile buluşturan partime Sayın Genel Başkanımıza ve Sayın İl Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum." diyerek başladı.
Kulağındaki küpesi ile dikkat çeken Demirel konuşmasını şöyle sürdürdü:"Sevgili Denizlililer! Saadet Partisi bir kişi ya da grup partisi değildir ve toplumun her kesimini ayırım yapmadan kucaklamanın derdindedir. Ben dâhi aynı derdi taşıyor; parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan hepinizin başkanı olmak için geldiğimi bilmenizi istiyorum. “Bir kez gönül kırdın ise, o kıldığın namaz değil” diyen Yunus’tan aldığım ilhamla kimseyi dışarıda bırakmadan gönüllerinizi kazanmak, bu kardeşinizin en büyük arzusudur. Sözlerime yine, Denizli halkına seslenerek son vermek istiyorum: Bir kardeşiniz olarak size tam bir dürüstlük ve samimiyetle hizmet etmek, her daim aranızdan biri; komşunuz, arkadaşınız, dert ortağınız olarak şehrimizi yarınlara güvenle taşımak için Belediye başkanlığınıza adayım. Beni bu göreve layık gördüğünüz takdirde asla güveninizi sarsmayacağıma, her an sesinizi duyurabileceğiniz kadar yakınınızda duracağıma; sizleri güçlü, istikrarlı ve adil bir belediyeye kavuşturacağıma söz veriyor, hepinizi partim ve şahsım adına büyük bir muhabbetle kucaklıyorum” ifadelerine yer verdi.
İşte Saadet Partisi'nin belediye başkan adayları;
Yorumlar
Kalan Karakter: