Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen 5 askerden biri olan Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in Denizli'nin Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Diyarbakır’daki askeri ve sivil erkanın katıldığı törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından uçakla Denizli’ye getirildi.
Helallik alınması için baba evine götürülen şehit Bilgiç'in cenazesini görenler gözyaşlarını tutamadı. Şehidin cenazesi ikindi namazına müteakip Korucuk Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cenaze namazına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: