Denizli Valiliği öncülüğünde, İŞKUR ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinin işbirliğinde şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için kurs açılacak. Valilik makamında gerçekleşen protokol imza törenine, Vali Hasan Karahan, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan katıldı.
Vali Karahan, protokol ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının girişimcilik eğitiminin yanı sıra işletme kuruluş desteği, makine, teçhizat, donanım desteği ve işletme gider desteği olmak üzere işyeri için yaptıkları harcama tutarlarının yüzde 80 oranında hibe desteği alabileceklerini söyledi.
Daha sonra girişimcilik eğitimi kursu protokolü, Vali Hasan Karahan ve il müdürleri tarafından imzalandı.
İlk grupta 25 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının katılacağı kurs 32 saat sürecek. Eğitim alacak kursiyerlere, iş fikirlerini geliştirme, işletme türleri ve kuruluş şekilleri, işletmeler için mali ve hukuki sorumluluklar, pazar araştırmaları, pazarlama ve finansal yöntemler hakkında eğitimler verilecek.
Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için kurs açılacak
(İHA) - Denizli’de, Valilik öncülüğünde şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için açılacak ‘Girişimcilik Eğitimi Kursu’nun protokolü imzalandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: